ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.

ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΜΕΛΩΝ

Μάθε πως παίζεται

Θέλεις να μάθεις πως παίζεται το padel ή να βελτιώσεις την τεχνική σου; Στο Αrena Padel Club προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πρόγραμμα μαθημάτων για μικρούς και μεγάλους όλων των επιπέδων. Μάθε, γυμνάσου και διασκέδασε!

asimakopoulos Antonis padel

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ασημακόπουλος Αντώνης

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1992 και από μικρός ζει μέσα στον πολυδιάστατο χώρο του αθλητισμού. Καταξιωμένος, πλέον, ως προπονητής Padel, ζει στην Αθήνα όπου και εργάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις Arena Padel Club. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεχωρίσει με τις νίκες του στην κατηγορία Master στα εγχώρια τουρνουά Padel που διεξάγονται. Κάτοχος του τίτλου PADEL COACHING QUALIFICATION LEVEL 1 ΒΥ BRITISH PADEL- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014(DANIEL DIOS) και του PADEL COACHING QUALIFICATION LEVEL 2 BY BRITISH PADEL-ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 (MAURI ANDRINI). Έχει παρακολουθήσει το 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ WORLD PADEL TOUR RODRIGO OVIDE – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ενώ την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Εθνική Ελλάδος στο PADEL NATIONS CUP.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

SMALL GROUP

KIDS

Κλείσε ένα δωρεάν
δοκιμαστικό

Σου αρέσουν τα ομαδικά παιχνίδια; Θέλεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να ακονίσεις το μυαλό σου; Τότε πρέπει να δοκιμάσεις το νέο συναρπαστικό άθλημα που έχει κατακλύσει περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου!
‘Έλα στο Arena Padel Club για να σου δείξουμε πως μπορείς να συνδυάσεις την άθληση με τη χαλάρωση σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες σου.